Yoga voor jongeren 

Als tiener gebeurt er van alles in je leven, waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken. Tieneryoga biedt je de gelegenheid even helemaal tot jezelf te komen en je actieve geest tot rust te brengen. Je leert jezelf kennen en waarderen zoals je werkelijk bent. Op een speelse manier maak je kennis met alle facetten van yoga, waarin genoeg aandacht is voor je eigen behoeftes en grenzen. 

Er zijn wekelijkse yogalessen op maat van tieners, elke woensdag van 17u15-18u15 op de Leuvensesteenweg 350, 3000 Leuven.


Yoga voor leefgroepen 

Kinderen en jongeren staan vaak enorm onder druk. Er komt soms (te)veel op hun af en dat uit zich vaak in spanningen, conflicten, fysieke en/of emotionele klachten, … Met yoga leren kinderen en jongeren uit leefgroepen op een aangename en leuke manier samenwerken, ontspannen en genieten! Naast yogahoudingen komt ook meditatie en ademhaling aan bod. 

Sophie heeft zelf al ervaringen opgedaan als orthopedagoge in het werken in en met leefgroepen. Die ervaringen komen zeer van pas als ze yoga geeft voor leefgroepen. 


Groepsles(sen), workshops, privélessen of wekelijkse sessies zijn mogelijk. 

Datum, uur en locatie worden in samenspraak gemaakt. 

Een yogasessie duurt minstens 1 uur. 

Meer info? 

Sophie Vitse
0474 68 26 69