Tieneryoga - Yoga voor Tieners van 12-16 jaar!

Tieners staan vaak enorm onder druk. Er komt soms (te)veel op hun af en dat uit zich vaak in spanningen, conflicten, fysieke en/of emotionele klachten, …

Als tiener gebeurt er van alles in je leven, waar je wel wat ondersteuning bij kunt gebruiken. Dankzij tieneryoga kan je terug in je kracht komen en rust vinden in deze hectische levensfase.

Tieneryoga biedt je de gelegenheid even helemaal tot jezelf te komen en je actieve geest tot rust te brengen. Je leert jezelf kennen en waarderen zoals je werkelijk bent. Op een speelse en fijne manier maak je kennis met alle facetten van yoga, waarin genoeg aandacht is voor je eigen behoeftes en grenzen. Naast yogahoudingen komt ook meditatie en ademhaling aan bod. 

Je leert op een aangename en leuke manier samenwerken met andere tieners, ontspannen en genieten! Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.

Ervaring is niet nodig, wees welkom om het eens te proeven!


Er zijn wekelijkse yogalessen op maat van tieners, elke woensdag van 17u15-18u15 op de Leuvensesteenweg 350, 3000 Leuven.